Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
 

Vizită elevi la sediul Gremlin Computer în cadrul săptămânii “Şcoala Altfel”

O săptămână fără lecţii de 50 de minute şi teme pentru a doua zi, aşa au descris copiii „Săptămâna Altfel”, un program al Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, dedicat activităţilor educative extracurriculare şi extraşcolare.

În „Săptămâna Altfel”, sediul Gremlin a avut ca vizitatori o clasă de elevi de clasa a IV-a, din cadrul Şcolii B.P. Haşdeu. Cei 18 copii au privit cu interes instalaţiile de tratare a echipamentelor electrice şi electronice sau pe cele pentru reciclarea sticlei şi plasticului. Au ascultat atenţi explicaţiile referitoare la reciclarea deşeurilor şi la colectarea selectivă şi spunem noi, au plecat cu sentimentul câştigării unei noi experienţe.

Vizita copiilor de la Şcoala nr. 12 din Constanţa nu este prima vizită de acest tip pe care Gremlin a primit-o. În luna octombrie 2011, un grup de elevi de la Şcoala nr. 23 „Constantin Brâncoveanu” au fost extrem de încântaţi atunci când au văzut instalaţiile şi tehnologiile pe care Gremlin le utilizează în procedeele de tratare şi reciclare a deşeurilor.