Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
 

“Toamna se numără deşeurile!” – o nouă campanie marca Gremlin

Gremlin, în parteneriat cu primăriile şi agenţiile pentru protecţia mediului din Bucureşti şi judeţele Constanţa, Brăila, Galaţi, Dâmboviţa şi Călăraşi, vine încă o dată în sprijinul populaţiei ce doreşte să se debaraseze în mod responsabil de deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE). Astfel, în prima sâmbătă din luna noiembrie, în cadrul campaniei „Toamna se numără deşeurile!”, cele 50 de centre de colectare DEEE din reţeaua Gremlin îi vor aştepta pe toţi cei care doresc să predea aparatura electrică şi electronică uzată.

Pe data de 3 noiembrie, în intervalul orar 09:00 – 15:00, locuitorii din oraşele Constanţa, Brăila, sectoarele 4 şi 6 Bucureşti, precum şi ai altor 24 de localităţi, pot aduce aparatura uzată la centrele permanente de colectare pe care le au la dispoziţie.

Pentru locuitorii oraşelor Constanţa şi Brăila şi ai sectoarelor 4 şi 6 Bucureşti este disponibilă şi preluarea gratuită de la domiciliu a aparaturii grele sau voluminoase. Astfel, începând cu ziua de vineri este posibilă apelarea numărului de telefon 0757.777.097 pentru a solicita, în mod gratuit, o echipă Gremlin la domiciliu.

Pentru a vizualiza harta centrelor de colectare DEEE în cadrul campaniei “Toamna se numără deşeurile!” – 3 noiembrie 2012 apasă aici.