Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
 

Servicii complete de management al deseurilor

Initiativele si reusitele inregistrate de-a lungul celor 10 ani de activitate ne recomanda drept o companie cu standarde inalte de profesionalism in desfasurarea activitatilor de management al deseurilor.

Gremlin se evidentiaza pentru intreaga arie de expertiza legata de managementul deseurilor, reprezentand un partener strategic in colectarea, tratarea si valorificarea unei game largi de deseuri. Profesionistii Gremlin sunt primii care au pus in functiune o instalatie automata pentru tratarea DEEE-urilor, primii care au transformat deseurile de sticla in materie prima, primii reciclatori romani inregistrati in EMAS si lista poate continua. In mod firesc, asigurarea consultantei de mediu a venit in completarea intregii gamei de servicii pe care compania Gremlin le furnizeaza.

Deviza noastra, „Recicleaza impreuna cu noi!”, exprima cel mai bine angajamentul pe care Gremlin si l-a luat in lupta pentru un viitor curat si sprijinul constant pe care il asigură in vederea indeplinirii acestui deziderat