Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
 

Reprezentanţii Gremlin, prezenţi la Congresul Internaţional pentru Reciclarea Bateriilor

Reprezentanţii Gremlin, prezenţi la Congresul Internaţional pentru Reciclarea Bateriilor

În perioada 12-14 septembrie, membri ai echipei Gremlin s-au aflat la Amsterdam, unde au participat la cea de a 17-a ediţie a Congresului Internaţional pentru Reciclarea Bateriilor. Recunoscut drept o conferinţă de top în domeniul reciclării bateriilor, evenimentul de anul acesta a reunit colectori, valorificatori şi reciclatori de baterii şi acumulatori uzaţi, producători de baterii, personalităţi implicate în cercetare, precum şi reprezentanţi ai instituţiilor europene.

Sesiuni pe tematici diverse, cum ar fi legislaţia europeană în domeniul deşeurilor, provocările cu care se confruntă colectorii şi reciclatorii de deşeuri sau experienţe reale ale companiilor din Europa, Asia şi America au alcătuit programul primele două zile ale Congresului. În paralel cu sesiunile de dezbateri a fost organizată şi o expoziţie unde companiile prezente şi-au putut promova oferta de servicii şi tehnologii.

În cea de a treia zi au fost organizate vizite la două companii din domeniul gestionării deşeurilor şi un curs pe tema transportului mărfurilor periculoase. Reprezentanţii companiei Gremlin au participat la toate activităţile prevăzute în cadrul programului congresului, revenind acasă cu un plus de expertiză în ceea ce priveşte tendinţele mondiale în domeniul colectării şi reciclării deşeurilor de baterii şi acumulatori. „Este pentru a doua oară când participăm la ICBR, având convingerea că acest eveniment internaţional reprezintă o platformă interactivă pentru schimbul de idei, de experienţă şi de ce nu, de contactare a posibililor viitori parteneri”, a declarat Simona Dumitrescu, Project Manager în cadrul companiei Gremlin.