Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
 

Prima prezentare in calitate de companie inregistrata EMAS

Pe data de 14 februarie 2013, Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, prin Directia Evaluare Impact si Controlul Poluarii a organizat primul seminar de informare, constientizare si instruire din cadrul proiectului “Sistemul de management de mediu si audit (EMAS) al Uniunii Europene si respectiv sistemul privind etichetarea ecologica al Uniunii Europene”.

Reprezentantii companiei Gremlin s-au aflat la eveniment, iar prezentarea experientei companiei in implementarea EMAS a starnit interesul participantilor, dand nastere la dezbateri interactive.

Secretarul de Stat al Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, Elena Dumitru, prezenta la eveniment, le-a adresat participantilor indemnul de a informa constant autoritatile cu privire la problemele intampinate in implementarea la nivel national a instrumentelor UE, exprimandu-si totodata dorinta ca exemplele de urmat sa fie promovate, servind drept model pentru cat mai multe companii. Prin succesiunea de prezentari evenimentul a avut drept scop facilitarea accesului la informatii prin utilizarea de mijloace functionale, asupra obiectivelor si componentelor principale ale acestor instrumente europene, informarea si instruirea organizatiilor publice sau private in legatura cu modalitatile de aplicare si înregistrare în cadrul acestor sisteme, precum si prezentarea beneficiilor pe termen lung aduse de aceste facilitati.

Seminariile vor fi organizate de catre Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, in toate cele 8 regiuni de dezvoltare ale Romaniei în perioada 2013 – 2014.