Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
 

Peste 11 tone de deseuri de echipamente electrice si electronice au fost colectate in cadrul campaniei “Toamna se numara deseurile!”, intr-o singura zi

Gremlin, in parteneriat cu primariile si agentiile pentru protectia mediului din Bucuresti si judetele Constanta, Braila, Galati, Dâmbovita si Calarasi, a organizat pe data de 3 noiembrie campania de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice „Toamna se numara deseurile!”.

Centrele de colectare DEEE din orasele Constanta, Braila, sectoarele 4 si 6 Bucuresti, precum si din alte 24 de localitati, au primit in cursul zilei de sâmbata echipamente electrice si electronice diverse, de la televizoare, monitoare si frigidere la obiecte de ingrijire personala.

Pentru locuitorii oraselor Constanta si Braila si ai sectoarelor 4 si 6 Bucuresti a fost disponibila si preluarea gratuita de la domiciliu a aparaturii grele sau voluminoase. Pentru ridicarea deseurilor de la populatie, organizatorii au pus la dispozitie incepând de vineri, numarul de telefon 0757.777.097.

 „Cele 11,634 kilograme de deseuri colectate in cadrul actiunii „Toamna se numara deseurile!” se inscriu in linia rezultatelor obtinute si la campaniile precedente organizate la nivel national. Le multumim tuturor celor care au inteles cât de important este sa ne debarasam de echipamentele electrice si electronice uzate in mod responsabil”, au declarat reprezentantii Gremlin, organizatorii campaniei „Toamna se numara deseurile!”.

In sectoarele 4 si 6 din Bucuresti populatia s-a debarasat de 2.568 kilograme DEEE, in timp ce la nivelul judetului Braila au fost colectate 2.040 kilograme DEEE. In ceea ce priveste judetul Constanta, in municipiul Constanta si in celelalte 11 localitati participante la campanie au fost strânse 2.402 kilograme de aparatura electrica si electronica uzata. Nici galatenii nu s-au lasat mai prejos, astfel ca intr-o singura zi de campanie, au fost colectate 831 kilograme DEEE in judetul Galati, in timp ce in judetul Calarasi au fost colectate 647 kilograme. Cele 310 de kilograme strânse la centrul de colectare din judetul Dâmbovita au completat cantitatea de 11,634 kilograme deseuri colectate de la populatie in cadrul campaniei de pe 3 noiembrie.

Cele 48 de centre de colectare participante la campanie sunt deschise in permanenta, având program de functionare de luni pâna vineri, in intervalul 09:00 – 17:00.