Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
 

Membri ai Asociatiei Europene a Reciclatorilor de Electronice

In luna octombrie compania Gremlin a devenit membru al Asociatiei Europene a Reciclatorilor de Electronice (EERA). Asociatia Europeana a Reciclatorilor de Electronice reuneste companiile implicate in domeniul reciclarii deseurilor de echipamente electronice. Pe langa rolul de reprezentare a intereselor membrilor in relatie cu institutiile europene si industria de electrice si electronice, EERA mediaza si subiecte specifice la nivelul tarilor din care fac parte membrii.

„Apartenenta la o organizatie constituita din cei mai importanti reciclatori din Europa reprezinta pentru noi o onoare si in egala masura o ocazie de a face schimb de informatii cu alte companii din domeniu, invatand reciproc din experienta acumulata”, a declarat Aurora Olescu, administratorul Gremlin.

Începând cu anul 2009 Gremlin este membru al Organizaţiei Patronale din Industria Sticlei şi Ceramicii Fine (STICEF) şi al Organizaţiei Patronale şi Profesionale REMAT. Anul acesta compania a devenit membra in Consiliul Director al OPP Remat, precum si membru in Asociatia Romana de Salubritate.