Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
 

Gremlin Computer este alături de “Let’s do it Romania” pentru al treilea an consecutiv

Continuând tradiţia anilor anteriori, Gremlin s-a implicat şi în ediţia din 2012 a campaniei naţionale de ecologizare „Let’s Do It Romania”.

Data de 12 mai a fost aleasă anul acesta drept zi de curăţenie naţională. Suntem de părere ca a fost o zi plină pentru toţi: pentru voluntari, care au participat activ, pentru coordonatori, care s-au asigurat că voluntarii au tot ce este nevoie pentru ca experienţa din această zi să fie cât mai reuşită, pentru parteneri, care au încercat să ofere voluntarilor şi coordonatorilor tot sprijinul posibil.

Din miile de voluntari ce au curăţat diferite zone din judeţul Constanţa au făcut parte şi angajaţi ai companiei Gremlin. În plus, Gremlin a pus la dispoziţia organizatorilor maşini pentru transportarea deşeurilor adunate de voluntari, urmând ca ceea ce poate fi reciclat şi valorificat să fie tratat cu ajutorul instalaţiilor noastre. Piramida Gremlin a reprezentat, ca şi anul trecut, centrul de comandă al campaniei la nivelul judeţului Constanţa.

Proiectul “Let’s Do It, Romania!” se desfăşoară în fiecare an şi îşi propune să responsabilizeze autorităţile şi cetăţenii în ceea ce priveşte grija faţă de mediu.