Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
 

Compania Gremlin, membră în Consiliul Director al OPP REMAT

Compania Gremlin, membră în Consiliul Director al OPP REMAT

În perioada 29 iulie – 1 august membrii Organizaţiei Patronale şi Profesionale REMAT s-au aflat la Constanţa cu ocazia Adunării Generale. Prezentarea activităţii Consiliului Director în mandatul 2009 – 2012, alături de stabilirea obiectivelor prioritare ale OPP REMAT pentru mandatul 2012 – 2015 au reprezentat doar două dintre subiectele principale de discuţie din cadrul întâlnirii. În ultima zi a Adunării Generale a avut loc şi o sesiune de prezentări şi dezbateri privind gestionarea deşeurilor reciclabile, la care au luat parte reprezentanţi din Ministerul Mediului şi Pădurilor, Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri şi din Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Pentru mandatul 2012 – 2015 Consiliul Director va fi alcătuit din următoarele companii membre:

REMAT Braşov – Gheorghe Dumitru

REMAT Holding – Mihai Sofian

REMAT Vâlcea – Florin Cazacu

Gremlin – Aurora Olescu

AS Metal – Constantin Apostol

„Este o mare onoare pentru noi că ne putem implica tot mai activ în acţiunile OPP REMAT. Alegerea în Consiliul Director ne responsabilizează, dar în acelaşi timp este şi o recunoaştere a activităţii noastre în domeniul colectării şi reciclării”, a declarat Aurora Olescu, administratorul companiei Gremlin, referitor la noul statut în cadrul organizaţiei.

Principalele obiective pentru mandatul 2012 – 2015 sunt reprezentate de promovarea modificărilor legislative necesare realizării unui cadru legal adecvat pentru dezvoltarea activităţilor de gestionare a deşeurilor, propunerea unor măsuri pentru reducerea fiscalităţii excesive, precum şi implicarea în fundamentarea unor norme de autorizare pentru activităţile de colectare, valorificare şi reciclare a diverselor categorii de deseuri.