Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
 

Compania Gremlin, prezentă la cea de-a XIX-a ediţie a Romenvirotec

În perioada 28 februarie – 02 martie 2012, în cadrul Centrului Expoziţional ROMEXPO s-a desfăşurat cea mai importantă manifestare expoziţională dedicată protecţiei mediului din România, Expoziţia Internaţională pentru Tehnologii şi Echipamente de Protecţie a Mediului, Reciclare şi Energii Alternative.

Evenimentul, organizat sub patronajul Ministerului Mediului şi Pădurilor, s-a adresat specialiştilor din domeniu, reunind 106 firme expozante din 11 ţări. În cadrul evenimentului au prezentate cele mai recente tehnologii pentru protecţia mediului din domeniile energiilor alternative, managementului deşeurilor, decontaminării solurilor şi tratării apei.

În paralel cu desfăşurarea expoziţiei au fost susţinute un număr de 28 de seminarii şi conferinţe despre managementul deşeurilor, energiile regenerabile şi tratarea apei, evenimente care au atras o însemnată participare din rândul specialiştilor în domeniu.

Reprezentanţii Gremlin s-au aflat, ca în fiecare an de altfel, la Romenvirotec, unde au participat la întâlniri cu reprezentanţii instituţiilor publice şi partenerii de afaceri, stabilind de asemenea noi parteneriate.