Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
 

Campanie de primavara de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice


Companiile Polaris M Holding si Gremlin organizeaza in perioada 11 – 12 aprilie 2014, respectiv vineri si sambata, in intervalul orar 08:00 – 16:00, prima actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) de anul acesta.

Desfasurata sub sloganul „Hai sa facem impreuna curatenia de primavara!” campania isi propune sa vina in intampinarea constantenilor cu modalitati la indemana de a se debarasa de aparatura electrica si electronica uzata. Astfel, in cele doua zile de campanie populatia este asteptata la cele 5 centre de colectare pentru a preda echipamentele electrice si electronice vechi sau uzate. In plus, pentru deseurile voluminoase sau grele (frigidere, masini de spalat, aragazuri, etc.) cetatenii vor avea la dispozitie numarul de telefon 0757.777.097 pentru a solicita preluarea gratuita direct de la domiciliu.

Pentru a recompensa initiativa celor ce aleg sa se debaraseze in mod responsabil de deseurile de echipamente electrice si electronice organizatorii vor oferi tuturor participantilor cate o matura, drept premiu instant, precum si un bilet la tombola. In cea de-a doua zi a campaniei, in data de 12 aprilie, ora 17:00, va avea loc acordarea premiilor prin tragere la sorti, la centrul de colectare din str. I.C. Bratianu, zona Cora. Astfel, toti cetatenii vor avea sanse egale de a castiga premii precum un aspirator de mana, un mop cu aburi, un aspirator fara sac sau marele premiu al campaniei, o sedinta de curatenie profesionala la domiciliu.

Centrele de colectare sunt deschise tot timpul anului si pot fi regasite la urmatoarele adrese:

1. Sos. Mangaliei, Zona Complexului Comercial Billa;
2. Str. Adamclisi, Zona Complexului Brotacei;
3. Str. Cismelei, Intrarea spre Scoala nr.29;
4. Str. I.C. Bratianu, zona Complexului Cora;
5. Str. Unirii, Zona Complex Adivin.

Campania „Hai sa facem impreuna curatenia de primavara!” este organizata de companiile Polaris M Holding si Gremlin, cu sprijinul Primariei Municipiului Constanta, Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta si Comisariatului Judetean Constanta al Garzii Nationale de Mediu si in parteneriat cu Ecopoint si Recobat.

Pentru mai multe detalii puteti vizualiza aici regulamentul campaniei.