Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
 

Campanie de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice


Companiile Polaris M Holding si Gremlin deruleaza, în perioada 27 – 28 iunie 2014, a doua actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE) de anul acesta.

Campania se va desfasura sub denumirea „Fa-le vant deseurilor!” si ofera posibilitatea cetatenilor de a se debarasa în mod responsabil de aparatura electrica si electronica uzata. Pe parcursul celor 2 zile ale campaniei, populatia este asteptata la cele 5 centre de colectare pentru a preda echipamentele electrice si electronice scoase din uz. Pentru deseurile voluminoase sau grele (frigidere, aragazuri, masini de spalat etc.), organizatorii pun la dispozitia cetatenilor un numar de telefon 0757.777.097 pentru a solicita preluarea gratuita direct de la domiciliu.

În cadrul acestei campanii fiecare deponent va primi pe loc un evantai în schimbul unui deseu electronic sau electric predat, precum si un bilet la tombola. În cea de-a doua zi a campaniei, în data de 28 iunie, la ora 14:00, va avea loc acordarea premiilor prin tragere la sorti, la centrul de colectare localizat pe Sos. Mangalia, Zona Complex Comercial Billa. Toti cetatenii care participa la aceasta tombola vor avea sanse egale de a castiga unul dintre premiile oferite de organizatori: ventilator de birou, ventilator cu apa sau marele premiu al campaniei, un aparat de aer conditionat.

Centrele de colectare sunt deschise pe toata perioada anului si se afla în urmatoarele locatii:
Sos. Mangaliei, Zona Complexului Comercial Billa;
Str. Adamclisi, Zona Complexului Brotacei;
Str. Cismelei, Intrarea spre Scoala nr.29;
Str. I.C. Bratianu, Zona Complexului Cora;
Str. Unirii, Zona Complexului Adivin.

Campania „Fa-le vant deseurilor!” este organizata de companiile Polaris M Holding si Gremlin, cu sprijinul Primariei Municipiului Constanta, Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta si Comisariatului Judetean Constanta al Garzii Nationale de Mediu.

Regulamentul campaniei poate fi consultat aici.