Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
 

Am prelungit termenul de inscriere in cadrul campaniei “Reciclez, nu poluez!”

Din dorinta de a acorda tuturor grupelor si claselor timpul necesar pentru a se inscrie in campania de constientizare in domeniul colectarii selective, am decis prelungirea perioadei de inscriere pana pe data de 29 noiembrie 2013.

Astfel, asteptam cu drag inscrierile in cadrul campaniei „Reciclez, nu poluez!”, in cadrul careia participantii vor colecta deseuri de baterii portabile si surse de iluminat uzate.

O noua campanie marca Gremlin: “Reciclez, nu poluez!”

Cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta, Comisariatului Judetean Constanta al Garzii Nationale de Mediu, al Primariei Municipiului Constanta si in parteneriat cu CCR Romania, compania Gremlin organizeaza in perioada 11.11.2013 – 12.05.2014, campania “Reciclez, nu poluez!”, o actiune de constientizare in domeniul colectarii selective.

Actiunea isi propune sa constientizeze copiii de gradinită si elevii din clasele I-VIII cu privire la necesitatea protejarii mediului prin debarasarea in mod responsabil de sursele de iluminat uzate si de deseurile de baterii.

In cadrul campaniei “Reciclez, nu poluez!” participantii vor colecta selectiv deseurile de baterii portabile si sursele de iluminat uzate, iar grupele/clasele ce vor reusi să colecteze cele mai mari cantităti vor fi premiate. Campania va consta în două etape de colectare, respectiv de premiere. Astfel, pe data de 04 februarie 2014 va avea loc ceremonia de premiere pentru prima etapa a campaniei, in timp ce data de 12 mai 2014 va marca incheierea campaniei, iar in cadrul spectacolului vor fi oferite premiile pentru cea de-a doua etapa a campaniei, precum si pentru implicarea in toata campania.

“Succesul pe care l-a inregistrat fiecare editie a campaniei Olimpiada Deseurilor, actiune dedicata elevilor din clasele I-VIII din judetul Constanta, ne-au determinat sa pregatim un nou tip de proiect pentru micii ecologisti. Ne exprimam convingerea ca elevii vor profita de ocazia de a colecta selectiv deseurile de baterii si sursele de iluminat uzate, iar noi abia asteptam sa le recompensam eforturile”, au declarat reprezentantii Gremlin, organizatorii campaniei.

Grupele si clasele castigătoare vor fi premiate cu echipament sportiv precum seturi de mingi de tenis, rachete de tenis si badminton, mingi, rucsacuri, sepci si tricouri, in timp ce cadrele didactice vor primi drept premiu aparate foto digitale. Marea castigatoare a campaniei va pleca intr-o excursie instructiv educativa de 1 zi. Pentru implicarea in campanie vor fi acordate diplome si premii de participare.

Vezi aici regulamentul campaniei