Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
 

Misiune, Viziune, Valori

Stabilirea misiunii, viziunii şi a valorilor pe care Gremlin le promovează a reprezentat un pas esenţial în definirea identităţii noastre ca organizaţie şi a direcţiilor pe care le urmăm.

Misiune

Am fost şi suntem cu un pas înainte în tot ceea ce înseamnă serviciile de management al deşeurilor. Credem cu tărie că putem contribui semnificativ la crearea condiţiilor pentru dezvoltarea durabilă a generaţiilor ce vor veni. Punem la dispoziţia comunităţilor soluţii inovative pentru colectarea, tratarea şi valorificarea deşeurilor, reuşind în acelaşi timp să convertim deşeurile în materii prime alternative pentru diverse industrii.

Viziune

Avem o viziune clară ce ne ghidează în tot ceea ce facem şi suntem conştienţi că activităţile noastre influenţeaza pozitiv un număr mare de persoane. Prin promovarea unor standarde profesionale ridicate şi prin furnizarea unor produse şi servicii de calitate, axate pe inovare, Gremlin îşi menţine excelenţa în segmentele de piaţă colectare, tratare şi valorificare deşeuri.

Valori

Încă de la început, inovaţia a reprezentat motorul dezvoltării companiei Gremlin, din dorinţa de a oferi cele mai bune produse şi servicii. Suntem primii care am găsit o soluţie pentru valorificarea conului de sticlă CRT (deşeu periculos), primii care am pus bazele unei instalaţii pentru tratarea surselor de iluminat cu descărcare în gaze de înaltă şi joasă densitate (HID), primii care am pus în funcţiune o instalaţie autorizată de tratare a deşeurilor provenind din echipamente electrice şi electronice, şi lista poate continua.

Suntem hotărâţi să ne evaluăm performanţele cu cele mai înalte standarde internaţionale. Ne concentrăm eforturile în creşterea continuă a calităţii serviciilor pe care le oferim, ridicând standardele de calitate şi performanţă de pe piaţa de reciclare din România.

Suntem la curent cu inovaţiile tehnologice şi legislative la nivel naţional şi internaţional astfel încât să optimizăm gama de produse şi servicii oferite de către personalul nostru extrem de calificat.
Reacţionăm rapid şi cu maxim de flexibilitate la cererile comunităţilor, clienţilor şi partenerilor de afaceri.