Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
 

Compania

Despre noi

Initiativele si reusitele inregistrate de-a lungul celor 10 ani de activitate ne recomanda drept o companie cu standarde inalte de profesionalism in desfasurarea activitatilor de colectare, tratare, valorificare si reciclare a deseurilor. La nivel national compania Gremlin se evidentiaza pentru intreaga arie de expertiza legata de managementul integrat al deseurilor, fiind considerata un partener strategic in colectarea, tratarea si valorificarea deseurilor de hartie, sticla, plastic, lemn, echipamente electrice si electronice, metale feroase si neferoase, surse de iluminat, cartuse si tonnere sau vehicule scoase din uz.

Deviza noastra, „Recicleaza impreuna cu noi”, exprima cel mai bine angajamentul pe care Gremlin si l-a luat in lupta pentru un viitor curat si sprijinul constant pe care il asigura comunitatilor in vederea indeplinirii acestui deziderat.

Suntem…

• o companie dinamica ce actioneaza pe piata deseurilor din 2003.
• prima companie care a pus in functiune in Romania o instalatie automata pentru tratarea deseurilor de echipamente electrice si electronice.
• initiatorii singurelor proiecte de cercetare si valorificare din Romania pentru sticla conica provenita de la monitoare si TV si pentru sticla provenita de la surse de iluminat uzate.
• promotori ai conceptului de „produs verde”, prin materiale de constructie realizate din deseuri reciclabile.
• singura companie din Romania care preia, in vederea tratarii, valorificarii si reciclarii, toate tipurile de sticla.
• singura companie din Romania ce trateaza deseurile de cartuse si tonnere.
• membri ai Asociatiei Europene a Reciclatorilor de Electronice.
• membri in Consiliul Director al OPP Remat si STICEF, precum si membru al Asociatiei Romane de Salubritate.

Istoric

Inceputurile activitatii noastre se regasesc in 2003, compania Gremlin fiind unul dintre primii colectori de deseuri din Romania. Conceptul dupa care ne ghidam era acela al „reciclarii totale”, prin amenajarea unor centre de colectare unde erau primite toate tipurile de deseuri, urmand ca piata sa decida ce nisa este potrivita pentru o dezvoltare ulterioara.

In anul 2005 am dezvoltat o noua directie, aceea a colectarii si tratarii deseurilor de echipamente electrice si electronice. Asumandu-ne riscurile unei activitati de pionierat, am continuat, largind aria de colectare, iar in 2007 Gremlin devine prima companie din Romania ce trateaza profesional DEEE-urile, punand in functiune prima instalatie autorizata din tara.

In prezent compania detine linii tehnologice moderne pentru tratarea diferitelor tipuri de deseuri, precum hartie/carton, PET, sticla de toate tipurile, echipamente frigorifice, electrocasnice de mici dimensiuni, cartuse si tonnere, lampi, vehicule scoase din uz, precum si o serie de alte proiecte in derulare.

Ne mandrim cu faptul ca profesionistii Gremlin sunt initiatorii singurelor proiecte de cercetare si valorificare din Romania pentru sticla conica provenita de la monitoare si TV si pentru sticla provenita de la surse de iluminat uzate. Experienta, pasiunea, cunostintele si tehnologiile Gremlin reprezinta garantia ca suntem capabili sa contribuim semnificativ la crearea conditiilor pentru dezvoltarea durabila a generatiilor viitoare.

Controlul si evaluarea riguroasa a intregii game de produse si servicii oferite de Gremlin, precum si permanenta adaptare a acestora la realitatile pietei au propulsat si ulterior au mentinut compania in randul liderilor pietei romanesti de reciclare a deseurilor.

Misiune, Viziune, Valori

 

Stabilirea misiunii, viziunii si a valorilor pe care Gremlin le promoveaza a reprezentat un pas esential in definirea identitatii noastre ca organizatie si a directiilor pe care le urmam.

 

Misiune
Am fost si suntem cu un pas inainte in tot ceea ce inseamna serviciile de management al deseurilor. Credem cu tarie ca putem contribui semnificativ la crearea conditiilor pentru dezvoltarea durabila a generatiilor ce vor veni. Punem la dispozitia comunitatilor solutii inovative pentru colectarea, tratarea si valorificarea deseurilor, reusind in acelasi timp sa convertim deseurile in materii prime alternative pentru diverse industrii.

Viziune
Avem o viziune clara ce ne ghideaza in tot ceea ce facem si suntem constienti ca activitatile noastre influenteaza pozitiv un numar mare de persoane. Prin promovarea unor standarde profesionale ridicate si prin furnizarea unor produse si servicii de calitate, axate pe inovare, Gremlin isi mentine excelenta in segmentele de piata colectare, tratare si valorificare deseuri.

 

Valori
Inca de la inceput, inovatia a reprezentat motorul dezvoltarii companiei Gremlin, din dorinta de a oferi cele mai bune produse si servicii. Suntem primii care am gasit o solutie pentru valorificarea conului de sticla CRT (deseu periculos), primii care am pus bazele unei instalatii pentru tratarea surselor de iluminat cu descarcare in gaze de inalta si joasa densitate (HID), primii care am pus in functiune o instalatie autorizata de tratare a deseurilor provenind din echipamente electrice si electronice si lista poate continua.

Suntem hotarati sa ne evaluam performantele cu cele mai inalte standarde internationale. Ne concentram eforturile in cresterea continua a calitatii serviciilor pe care le oferim, ridicand standardele de calitate si performanta de pe piata de reciclare din Romania.

Suntem la curent cu inovatiile tehnologice si legislative la nivel national si international astfel incat sa optimizam gama de produse si servicii oferite de catre personalul nostru extrem de calificat.

Reactionam rapid si cu maxim de flexibilitate la cererile comunitatilor, clientilor si partenerilor de afaceri.