Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
 

Ce ne recomanda


Autorizatii de mediu


Odata cu extinderea serviciilor pe care compania noastra le ofera, am obtinut autorizatii de mediu in baza carora ne desfasuram activitatea. Constanta evaluare a serviciilor si produselor oferite de Gremlin, precum si permanenta adaptare a acestora la realitatile pietei, ne recomanda drept un partener de afaceri responsabil.

Autorizatia de mediu nr. 76 din 31.05.2016 (pdf), emisa de Agentia pentru Protectia Mediului Constanta, prevede reglementarea din punct de vedere al protectiei mediului a urmatoarelor activitati:
- colectarea si stocarea temporara a deseurilor nepericuloase;
- recuperarea materialelor reciclabile sortate;
- demontarea (dezasamblarea) masinilor si echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor – fara V.S.U.;
- colectarea si stocarea temporara a deseurilor periculoase;
- fabricarea produselor din beton pentru constructii;
- comert cu ridicata al deseurilor si resturilor.

Autorizatia de mediu nr. 127 din 17.03.2011 rev. in data de 31.08.2015 (pdf), emisa de Agentia pentru Protectia Mediului Constanta, prevede reglementarea din punct de vedere al protectiei mediului a urmatoarelor activitati:
– colectare si dezmembrare mijloace auto scoase din uz;
– colectare si tratare deseuri de mase plastice, deseuri hartie-carton, ambalaje de plastic;
– colectare si tratare deseuri metalice feroase si neferoase;
– colectare si tratare deseuri de lemn;
– colectare deseuri de baterii si acumulatori;
– colectare anvelope uzate;
– colectare deseuri de sticla;
– colectare deseuri de echipamente electrice si electronice (D.E.E.E)
– comert cu ridicata al deseurilor si resturilor.

Autorizatia de mediu nr. 49 din 24.03.2016 (pdf), emisa de Agentia pentru Protectia Mediului Constanta, care prevede reglementarea din punct de vedere al protectiei mediului a urmatoarelor activitati:
 - colectarea deseurilor nepericuloase;
 - tratarea si eliminarea deseurilor nepericuloase;
 - tratarea si eliminarea deseurilor periculoase;
 - demontarea (dezasamblarea) masinilor si a echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor;
 - recuperarea materialelor reciclabile sortate

Autorizatie de mediu nr. 133 din 08.09.2015 (pdf), emisa de Agentia pentru Protectia Mediului Constanta, prevede reglementarea din punct de vedere al protectiei mediului a activitatii de transport rutier de deseuri periculoase la nivel national.


Certificari

Principiul pe care ne bazam a fost intotdeauna acela ca imbunatatirea continua a calitatii reprezinta garantia reusitei pe o piata din ce in ce mai competitiva si premisa instaurarii unui mediu de afaceri profesionist.

Certificat de inregistrare in Registrul National al Elaboratorilor de Studii pentru Protectia Mediului, in baza caruia suntem autorizati sa intocmim documentatiile necesare obtinerii avizelor de mediu, acordului de mediu si autorizatiilor de mediu și elaborarea rapoartelor de mediu, rapoartelor privind impactul asupra mediului sau bilanturilor de mediu.

Certificat de inregistrare in evidenta Comisiei Nationale pentru Controlul Activitatilor Nucleare pentru efectuarea operatiunilor de monitorizare radiologica materialelor reciclabile.

Diploma cursul de instruire „Transportul marfurilor periculoase, in special bateriile cu Litiu”, organizat in cadrul Congresului International pentru Reciclarea Bateriilor 2012.

Certificatul aferent Regulamentului 333 atesta faptul ca am implementat si mentinem un sistem de management al calitatii, iar prin activitatea de reciclare compania noastra transforma deseurile metalice in materie prima.

Certificatul aferent Regulamentului 1179 atesta faptul ca Gremlin devine prima companie din Romania care prin activitatea de reciclare transforma deseurile de sticla in materie prima.

Din anul 2010 suntem certificati SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR OHSAS 18001:2008, fapt ce atesta implementarea sistemului de management integrat privind calitatea, mediul, securitatea si sanatatea ocupationala, prin conformare cu standardele europene.

In plus, in anul 2013, compania noastra a obtinut inregistrarea EMAS (Sistemul comunitar de management de mediu si audit), devenind singura companie de reciclare din Romania care sa detina un astfel de certificat.


Parteneri

Fie ca am asigurat preluarea deşeurilor, tratarea, valorificarea sau reciclarea acestora, de-a lungul timpului am consolidat relatii cu un numar mare de companii, din domenii diverse.

Le multumim partenerilor pentru ca ne sprijina proiectele, ne determina sa ne fixam obiective şi ne stimuleaza sa investim în oameni, tehnologie şi know-how.

Le întoarcem încrederea prin servicii ireproşabile.


Recunoastere

Initiativele si reusitele Gremlin nu au trecut neobservate, astfel ca de-a lungul timpului compania noastra s-a bucurat de recunoastere nationala si internationala, drept un important operator pe piata reciclarii deseurilor, intrunind totodata conditiile pentru a face parte din cele mai importante organizatii din domeniul reciclarii.

Membru in:

 

Asociatia Europeana a Reciclatorilor de Electronice – 2012;

Asociatia Romana pentru Managementul Deseurilor (ARMD) – 2012;

Organizatia Patronala Profesionala REMAT (membru si in Consiliul Director) – 2009;

Organizatia Patronala din Industria Sticlei si Ceramicii Fine (membru si in Consiliul Director) – 2009.

 

Premii si distinctii:

Diploma de merit ca partener logistic – Let’s Do It Romania 2010 si 2011
Diploma locul I in top Afaceri Romania, domeniul tratarea si eliminarea deseurilor nepericuloase – Lista Firme, 2009 si 2010
Diploma locul I in topul judetean al firmelor – Camera de Comert, Navigatie si Agricultura, Constanta, 2008 si 2009
Diploma locul II in topul national al firmelor, domeniul tratarea si eliminarea deseurilor nepericuloase – Consiliul National al Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Romania, 2008
Trofeul „Dezvoltarea Tehnologiilor Curate” – Gala Premiilor Revistei Infomediu Europa, 2008