Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
 

6 aprilie, Cuget Liber: Sâmbătă, scăpaţi de aparatura uzată

Sâmbătă, puteţi să scăpaţi de toată aparatura veche şi uzată pe care o aveţi în casă. Între orele 9.00 şi 15.00, puteţi duce deşeurile de electrice şi electronice la punctele de colectare din zona Balada, Billa, Cişmelei, Unirii, Stadionul Portul sau Brotăcei.

Deşeurile voluminoase de echipamente electrice şi electronice pot fi preluate gratuit de la domiciliu de către reprezentanţii Gremlin Computer, informându-i în prealabil la numărul cu apel gratuit TelVerde 0800700777.

Localităţile Mangalia, Medgidia, Agigea, Techirghiol, Eforie Nord, Eforie Sud, Comana, Negru Vodă, Mihail Kogălniceanu, Hârşova, Lumina, Năvodari şi Murfatlar vor beneficia, de asemenea, de asistenţă la debarasarea de DEEE-uri, atât prin punctele de colectare existente în fiecare dintre aceste localităţi cât şi prin apelarea TelVerde.

Campania de sâmbătă, de colectare a aparaturii uzate, este prima din cele patru acţiuni ce vor fi organizate în municipiul Constanţa anul acesta. Următoarea activitate de colectare va avea loc la începutul lunii iulie.