Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
 

5 aprilie 2012, Viaţa Brăilei: Încă o campanie de strângere a deşeurilor electrice şi electronice

Prima sâmbătă din luna aprilie e ziua în care brăilenii sunt invitaţi la o acţiune amplă de debarasare a deşeurilor electrice şi electronice. Cu scopul de a combate efectele negative pe care păstrarea electricelor şi electronicelor vechi în gospodărie le poate avea, compania Gremlin Computer pune la dispoziţia populaţiei centre special amenajate pentru colectarea deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE).

Cu sprijinul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Brăila şi a Primăriei Municipiului Brăila acţiunea de colectare a DEEE-urilor va fi organizată pe data de 7 aprilie. În intervalul orar 09:00 – 15:00, locuitorii oraşului Brăila pot depozita personal aparatura uzată la următoarele puncte de colectare: Str. Progresului, Cartier Chercea, Piaţa Radu Negru, Parcarea Caporal Muşat, Bd. Dorobanţilor, Parcare Şcoala Mihai Eminescu.

Deşeurile voluminoase de echipamente electrice şi electronice beneficiază de preluarea gratuită de la domiciliu, de către compania Gremlin Computer, populaţia având la dispoziţie numărul gratuit TelVerde 0800 700 777.

Localităţile brăilene Şuţeşti, Movila Miresii, Însurăţei, Traian, Bărăganul, Surdila Găiseanca, Măxineni şi Tufeşti vor beneficia, de asemenea, de asistenţă la debarasarea de DEEE-uri, atât prin punctele de colectare existente în fiecare dintre aceste localităţi, cât şi prin apelarea Telefonului Verde.

Campania de colectare a DEEE-urilor este prima din cele patru acţiuni ce vor fi organizate de compania Gremlin Computer în judeţul Brăila anul acesta. Următoarea campanie va avea loc la începutul lunii iulie.