Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
 

28 Martie 2013, Pro Braila: Brailenii participanti la campania Gremlin de colectare a deseurilor electrice si electronice recompensati cu ghivece de flori

Primaria Municipiului Braila a demarat impreuna cu societatea Gremlin si Agentia pentru Protectia Mediului Braila Campania “Cand florile apar, deseurile dispar!” Actiunea are ca scop colectarea deseurilor electrice si electronice, acestea putand fi predate in sase centre de colectare. Cei care au echipamente mari si nu le pot cara, au posibilitatea de a contacta telefonic o echipa Gremlin care se va deplasa la solicitanti acasa si le va prelua gratuit.

Timp de doua zile brailenii se pot descotorosi de toate echipamentele vechi si uzate. Aceasta campanie se desfasoara in zilele de vineri si sambata, respectiv in zilele de 29 si 30 martie. Centrele de colectare sunt amplasate in sase puncte din municipiul Braila: Soseaua Viziru, parcare Caporal Musat; Piata Radu Negru, acces pe strada Calugareni; Aleea Invatatorilor, parcare Scoala Mihai Eminescu; Soseaua Comuna din Paris, Casa de Cultura a Municipiului Braila; Bulevardul Dorobantilor, intersectie cu Strada Gral E Grigorescu. “Noi am mai organizat astfel de actiuni de colectare a deseurilor, mai avem in aceste doua zile o noua campanie. De obicei, la Braila am stat bine la acest capitol, ineditul acum este dat de acele ghivece de flori pe care le vor primi brailenii la schimb pentru echipamentele predate”, ne-a declarat primarul Aurel Simionescu. Pentru fiecare echipament electric si electronic, vechi sau uzat, care va fi predat la unul dintre cele 6 centre, brailenii vor primi la schimb o floare. In situatia in care deseurile sunt prea grele si nu le puteti transporta la unul dintre puncte, puteti suna la 0757 777 097 si o echipa Gremlin le va prelua gratuit de la domiciliul dumneavoastra.