Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
 

11 aprilie 2014, Reporter Neptun TV: Constantenii care strang deseuri electronice vor fi premiati

A inceput curatenia de primavara! Asa ca, multi constanteni au venit la centrele de colectare din Constanta, pentru a scapa de vechile televizoare, frigidere, masini de spalat sau aspiratoare.  Campania de anul acesta, initiata de o societate care se ocupa de colectarea deseurilor, impreuna cu societatea de salubritate din oras pune la bataie si premii.

„Noi ii recompensam pe toti cu cate o matura, dar si cu un cupon, cu care pot castiga premii precum mopuri, un aspirator si, marele premiu, o curatenie profesionala la domiciliu“, a declarat Ana Stoican, specialist in relatii publice al firmei Gremlin.

Campania „Hai sa facem impreuna curatenia de primavara“ se deruleaza pana maine, la ora 16.00. Cele cinci centre de colectare a deseurilor electrice si electronice se afla in Kilometrul 4-5, in zonele Tic-Tac si Brotacei, in cartierul I. C. Bratianu, dar si in Faleza Nord.

De asemenea, constantenii au la dispozitie numarul de telefon 0757.777.097 pentru a solicita preluarea gratuita a aparatelor vechi, direct de la domiciliu.