Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
Reciclare
 

02 Noiembrie 2012, Info Braila: Brailenii se debaraseaza de deseurile de echipamente electrice si electronice, Toamna se numara deseurile!

Gremlin, in parteneriat cu Primaria Municipiului Braila si agentia pentru protectia mediului Braila, vine inca o data in sprijinul populatiei ce doreste sa se debaraseze in mod responsabil de deseurile de echipamente electrice si electronice (deee) *

Astfel, in prima sambata din luna noiembrie, in cadrul campaniei “Toamna se numara deseurile!”, centrele de colectare DEEE ii vor astepta pe braileni pentru a preda aparatura electrica si electronica uzata.

Pe data de 3 noiembrie, in intervalul orar 09:00 – 15:00, locuitorii Municipiului Braila pot aduce aparatura uzata la unul din cele 6 centre permanente de colectare din Parcarea Caporal Musat, Piata Radu Negru, Parcarea Scolii Mihai Eminescu, Caminul Cultural din cartierul Nedelcu Chercea, Intersectia Strazii Valea Calugareasca cu Strada Progresului si intersectia Bulevardului Dorobantilor cu Strada General Eremia Grigorescu.

Si de aceasta data populatia va beneficia de sprijin in cazul aparaturii grele sau voluminoase. Brailenii au la dispozitie, incepand de vineri, numarul de telefon 0757.777.097 pentru a solicita, in mod gratuit, o echipa Gremlin la domiciliu.

“Cantitatile colectate in Braila in cadrul campaniilor precedente, “Gremlin te ajuta sa faci curatenia de primavara!” si “In miezul verii Gremlin te “racoreste” de deseuri!”, ne indreptatesc sa credem ca si de aceasta data locuitorii Municipiului Braila vor raspunde in numar mare invitatiei noastre, contribuind astfel la reciclarea deseurilor”, au declarat reprezentantii Gremlin, organizatorii campaniei “Toamna se numara deseurile!”.

La nivelul judetului Braila campania se va desfasura pe data de 3 noiembrie si in localitatile Sutesti, Movila Miresii, Insuratei, Traian, Baraganul, Surdila Gaiseanca, Maxineni si Tufesti, la centrele de colectare din reteaua Gremlin.

Gremlin se evidentiaza pentru intreaga arie de expertiza legata de managementul deseurilor, reprezentand un partener strategic in colectarea, tratarea si valorificarea deseurilor din hartie, sticla, plastic, lemn, feroase si neferoase, precum si a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE). Profesionistii Gremlin sunt primii care au pus in functiune o instalatie automata pentru tratarea DEEE-urilor,  primii care au gasit o solutie pentru valorificarea conului de sticla CRT, primii care au pus bazele unei instalatii pentru tratarea surselor de iluminat cu descrcare in gaze de inalta si joasa densitate. Deviza noastra, “Recicleaza impreuna cu noi”, exprima cel mai bine angajamentul pe care Gremlin si l-a luat in lupta pentru un viitor curat si sprijinul constant pe care il asigura comunitatilor in vederea indeplinirii acestui deziderat.